House of Cards

house_of_cards

House of Cards (Canal +, avui dijous a les 21:30) ens fica dins dels tripijocs polítics de les més altes esferes del congrés i el govern dels EUA, tot el que s’amaga sotes les catifes cares i gruixudes de l’elit política de Washington. Per fer-ho utilitza al congressista Francis Underwood (Kevin Spacey), un ocellot perillós que forma part d’un curiós triangle personal-professional amb la seva dona Claire (Robin Wright) i la jove i ambiciosa periodista Zoe Barnes (Kate Mara). D’una banda tenim un estils fred, de thriller polític, en el qual tot és elegant, funcional i gèlid i un altre sorneguer i afectat, en què Frank Underwood es dirigeix directament a l’espectador i li comenta els seus plans, sempre amb un punt de mala llet, sempre darrera del poder i els seus privilegis. Si us agradava The West Wing —ja sabeu que era devot seguidor— us encantara House of Cards.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *