Les aventures de Bbcapa, Lupita i Ositu (23)

bbcapa23.jpg

No utilitzis la paraula prohibida quan parlis dels jardins de mercuri, quan parlis del llac gelat, quan parlis del mirall tou, dels peixos platejats. Fes-la servir quan parlis del que saps. Quan parlis de les cordes de l’arpa que vibren i fan llums i ombres en els teus somnis, quan parlis del dolor incessant dels teus records, quan parlis del vertigen, quan parlis de la respiració, de la teva solitud. Quan parlis del silenci, de l’absència. Dels gats.
Pots dir la paraula prohibida un determinat nombre de vegades al llarg de la teva vida. Posem per cas mil trenta-quatre vegades. O sis mil cinc-centes. El fet quedarà, cada vegada que es produeixi, enregistrat allà dalt.

bbcapa23_fragment.jpg

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *