Dolors Puigdemont, penjar d’un fil

dolors pigdemont_tarragona 2014

Els treballs de Dolors Puigdemont tenen un punt de la leggerezza que ens recorda a Italo Calvino: és paradoxal descobrir que tot el que és aparentment lleuger no triga a revelar el seu pes. En el cas de les obres de Dolors Puigdemont el pes que descobrim quan passegem entre les escultures —que conformen al cap i a la fi una instal·lació— està relacionat amb el significat que trobem darrera seu. Figures que ens atrauen amb magnetisme, i tenen el poder de tranquil·litzar-nos,  com el pèndol  que utilitza l’hipnotitzador.

Un plaer xerrar amb l’artista. Una exposició que no us podeu perdre.

DSC_0122

DSC_0134

[Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona][fins al 23 de març de 2014]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *