Agustench: street fight

street fight_agustench 2014_bloc

Alguns artistes treballen amb la realitat com a matèria primera, quan dic realitat vull dir la realitat que interessa a la gent. Lluís Gómez Agustench (Reus, 1951) està en aquest grup. Gran observador del que l’envolta, tot el que passa en la societat influeix en la seva obra.  Street fight està inspirada en el conflicte que va tenir lloc a Gamonal (Burgos) quan els veïns es van oposar a la decisió de l’ajuntament de construir una avinguda i fer un aparcament de pagament. Un plaer xerrar avui amb ell.

endavant_endarrera augustench 2013

[Street fight, 2014| retoladors i tinta sobre fusta, caixa de cartró, vidre | 13 cm x 13 cm]

[Endavant/Endarrera, 2013 | Parafina i tinta sobre fusta | 14 cm x 14 cm]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *