18
maig

Jaume Montané, Tiberi

Escrit per : Altacapa Categoria: Cinema/teatre l'any: 2014

tarraco viva 2014 _ tiberi

Una de les activitats més interessants del Festival Romà de Tarragona (Tarraco Viva) són les recreacions històriques. Ahir al vespre, durant 30 minuts, l’actor Jaume Montané es va posar a la pell de l’emperador romà Tiberi. El lloc triat, al costat de la reproducció de l’estàtua d’August, en la muralla de Tarragona. L’hora: les 12 de la nit. El resultat, una petita meravella.

Like this:
Share this:

1 Comentari per "Jaume Montané, Tiberi"

1 | Jaume

maig 18th, 2017 at 19:17

Avatar

Hola Màrius,

Sóc el Jaume Montané , l’actor que va fer de Tiberi.

Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d’enguany, i ja a punt de tancar l’ordinador m’ha vingut el record del Tiberi que vaig fer fa 3 anys, i la idea de buscar al cercador si hi havia alguna foto…i m’he trobat amb el teu Blog i el teu comentari !, doncs Moltes gràcies pel que expreses Màrius !!, recordo que les vegades que vaig fer el monòleg de Tiberi Claudi Neró vaig disfrutar com actor, i vaig sentir molt bones sensacions del públic, un públic generós com tú.
Guardo molt bon record !.
Una salutació i enhorabona pel teu blog !!
Jaume M.

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]