Cossos d’aigua | Centre d’Art La Panera

L’aigua modifica i crea paisatge i ecosistema, determina la forma de viure dels seus habitants, com entenen el món i quin imaginari col·lectiu arrosseguen. Territoris hídrics molt sensibles al canvi, on el sediment acumulat al llarg de mil·lennis configura un univers únic on es posa de manifest que com a éssers vius som pràcticament aigua, vivim gràcies a l’aigua i ens relacionem amb l’aigua amb altres éssers que també són aigua.

Exposició col·lectiva amb múltiples punts de vista que es complementen de forma polièdrica, establint xarxes i relacions.

[Cossos d’aigua. Encarnacions aquoses de matèries i signes][A cura de Christian Alonso][ Centre d’Art la Panera |pl. de la Panera, 2 |Lleida][Hi participen: Francesc Torres, Grup d’Estudis Horta-Riu de l’Ateneu Popular de Ponent, Àlvar Calvet, Vespe, Carlos Monleón, Sitesize (Elvira Pujol i Joan Vila Puig), Fito Conesa, Anna Dot, Marco Noris, Antonieta Aguiló Pascual, Ramon Casanova, Joaquín Ureña, Taller de Cappont, Francesc Xavier Parcerisa, Ramon Mestre Vidal, Marià Gomà Pujadas, Enric Garsaball, Josep Antoni Ferrer i Bordonaba][24.02.2024 — 26.05.2024]

Comparteix:
Altacapa