Camil·la Pérez: eines, estris

camil·la perez salva_eines estris_ setembre octubre 2014

Els darrers treballs de la ceramista Camil·la Pérez es poden veure al Centre d’artesania de Catalunya. Peces que ens recorden els oficis manuals, la vida domestica, el món dels artesans, la vida rural. Textures que combinen la duresa amb amb la suavitat, el desgast del treball diari i la forma utilitària. Els conjunts es disposen com si fossin petits paisatges ondulants, amb predomini del gris, del marró. Un homenatge a les coses fetes per durar molt de temps, per ser útils i pràctiques. Sense floritures.

[fins el 5 d’octubre de 2005][Artesania de Catalunya][C/ Banys nous, 11][BCN]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *