Apel·les Fenosa i la ceràmica

 

apelles fenosa 00

 

apelles fenosa 000

Un recull de les peces en porcellana que Fenosa va fer des dels anys vint fins als seixanta. S’exploren les relacions amb la manufactura Haviland de Limoges, les influències de Picasso o Modigliani. La mostra presenta els 11 plats que Fenosa va fer en aquella època, alguns tenen com a motiu el tema del colom de la Pau, les peces s’exposen amb algunes treballs la seva exposa per aquells anys, Nicole Fenosa. Peces amb acabats acurats i motius delicats que ens acosten al fenosa més desconegut.

Una recomanació: no us podeu perdre el màgic jardí que hi ha a l’interior de la Fundació Fenosa, una petita meravella amagada en el cor del Vendrell.

[Fundació Apel·les Fenosa][C/ Major, 25 |El Vendrell][del 3 d’ octubre al 28 de febrer de 2.015]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *