Les aventures de Bbcapa, Lupita i Ositu (25)

bbcapa25.jpg

Ositu és un osset de peluix. Va néixer a la Xina, i quan va arribar a casa de Lupita estava molt desorientat: només parlava xinès. Lupita li va ensenyar moltes coses, li va ensenyar a parlar, a jugar i a fer dibuixos. Ositu és un expert en arts marcials, i en moltes altres coses que va aprendre a la Xina. Per exemple sap cuinar més de cent plats amb brots de soja. I és un expert en construcció. Els seus pares li van revelar els secrets amagats en la construcció de la Gran Muralla i en la construcció de colors. El color groc, per exemple. Després està el color lila. El color lila és una variant del violeta. Per fabricar el color lila necessites una bona quantitat de blau. I unes gotes de color taronja. Ositu necessita urgentment unes gotes de color taronja.

|Cada setmana – més o menys– un nou capítol|

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *