Orígen: Martí Gasull, Salvi Danés, Yurian Quintanas

origen parquing els pallaresos

Comença l’Scan (Festival Internacional de Fotografia de Tarragona) o millor dit el pre-Scan, d’aquest 2014. Avui hem vist la primera exposició, que han muntat els amics de Pàrquing (Ctra de Santes Creus, 31 Els Pallaresos) amb obres de Martí Gasull, Salvi Danés i Yurian Quintanas. Un treball intel·ligent que està pensat per formar part d’un llibre i que dissabte vinent es podrà veure –amb més imatges–  a The Grey Square (Sant Llorenç, 3 tgn). El que he vist m’ha agradat, sobre tot per què les coses diferents m’atrauen profundament: la proposta que fan aquests tres fotògrafs és diferent al que normalment estem acostumats a veure. Dissabte us explicaré.

origen parquing els pallaresos 2

“El joc transcorre en ple hivern en una cala de la costa brava, només accessible a unes hores a peu. Origen és el pretext que els autors utilitzen per mimetitzar-se en l’entorn d’una illa imaginaria, fugir del paisatge antropomòrfic i redescobrir els instints més primitius. Amb aquest exercici, busquen plasmar l’experiència viscuda al combatre l’aïllament, la incertesa i les inclemències del temps. Com aquests factors influeixen en la psique i, conseqüentment, en la capacitat perceptiva i creativa.” (un fragment del full de sala)

Origen_POSTALs

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *