Artiga 24, el debat

debat art i politica _ artiga _ novembre 2014

Aquesta tarda gravació del debat del número 24 d’Artiga. Dediquem la conversa, amb l’horitzó de les eleccions municipals el maig del 2015,  a imaginar que som assessors dels propers regidors de cultura dels ajuntaments del Camp de Tarragona. En la conversa surten temes com els plans directors, els plans estratègics, el creixement (o no) del públic de les arts plàstiques i visuals, les infraestructures (en aquest cas seré clar: Si-Si), els possibles models de gestió… i algunes altres coses que trobareu en paper, de forma resumida en el proper Artiga, i en el facebbok de la revista.

Un plaer moderar el debat i poder comptar amb la presència d’Albert Macaya, Lídia Porcar i Marina Vives.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *