Relat de belles coses falses

relat de belles coses falses imatge

El títol “Relat de Belles Coses Falses” està extret d’un assaig d’Òscar Wilde que comença dient que  “la vida imita l’art molt més que l’art imita la vida” tot una declaració d’intencions d’una mostra que es va presentar a Lo Pati – El Centre d’Art de les Terres de l’Ebre a Amposta el 2013, com a vinculació de la seva especialització a l’entorn de les interaccions entre l’art i el paisatge. Ara es revisa a l’Arts Santa Mònica de la mà dels seus comissaris: Albert Martínez Lopez-Amor i Blai Mesa, amb una versió actualitzada d’aquesta interessant proposta.

[Catàleg Relat de Belles Coses Falses][Lo Pati (Amposta) del 8 de juny a l’1 de setembre de 2014 i Arts Santa Mònica (Barcelona) del 14 d’octubre fins al 25 de gener][aquí en pdf]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *