Àngel Martínez, mitologies

mitologies _ angel martinez 0

Amb una llarga trajectòria creativa basada en la reflexió –ja sabeu, això tan rar avui dia!– l’artista Àngel Martínez ens porta els seus treballs fins l’11 de gener de 2015 a la Sala Portal del Pardo del Vendrell. Coses que m’han agradat:

mitologies _ angel martinez

a) Els dibuixos: abans de dibuixar cal mirar, observar, veure, escrutar. Potser la paraula que utilitzaria per definir el treball d’Àngel Martínez seria “escanejar” amb el sentit de xuclar la realitat exterior i el que hi ha dins d’un mateix.

mitologies _ angel martinez 1

b) El color: els colors contaminen les superfícies, per capes, com si sota els nostres peus –on està el que no veiem– les coses tinguessin un contacte molt íntim.

mitologies _ angel martinez 2

c) Les vitrines: tinc un punt mitòman i ànima d’arxiver, què hi farem! Està bé obtenir alguna informació extra sobre el procés de creació de artista. El meu acompanyant opinava que les vitrines reflectien el que l’artista hauria volgut que fossin les seves fonts d’inspiració i el procés de treball, immediatament vam encetar un debat sobre l’ocultació i el que es mostra, i de com el que no es mostra diu a vegades més d’una persona que les coses que veiem directament.

Comparteix:
Altacapa