Estranyaments | Sala Fortuny – Reus

bruno olle 01

Em vaig perdre la inauguració del passar divendres, però avui he pogut anar amb tota tranquil·litat a veure Estranyaments, amb peces d’Enric Llevat, Nil Bartolozzi, Patricia Dauder i Bruno Ollé, al Centre de Lectura de Reus.

L’obra de Bruno Ollé —l’únic dels quatre que no coneixia— ha estat un descobriment inesperat. En paraules de l’artista: “una línea representa la forma de expresión más sencilla y pura. Línea como base del dibujo, el recorrido más rápido. Una raya que descansa sostenida en la pared y que corta el blanco limpio de un edificio recién pintado. Subraya la acción. Las líneas marcan terminaciones, trazan una continuidad y dibujan el fin” [llegir més]

bruno olle 00

[Sala Fortuny |Centre de Lectura de Reus][del 20 de març al 10 d’abril de 2015]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *