Dalí | Violetes Imperials

Violetes imperials _ salvador dali

El Dalí que m’agrada és el més simbòlic i de metàfores subtils. Potser no és el molt escenogràfic, segurament ens fa pensar i no produeix un Oooh! d’entrada sinó de sortida.  Des de fa uns mesos podem veure al Teatre Museu Dalí a Figueres Violetes Imperials, una obra de 1938, que inicialment va ser comparada pel MoMa de Nova York i que ara justifica per si sola una escapada a la capital de l’Alt Empordà.

La suma de visitants al Teatre-Museu Dalí, el castell de Púbol i la Casa Salvador Dalí de Portlligat va arribar l’any 2014  a 1.535.070, record absolut entre els museus de pagament [aquí podeu trobar dades del Departament de Cultura del 2013], un artista que malgrat algunes crítiques atrau multituds i que no deixa a ningú indiferent.

museu dali 00

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *