Avinguda del Comerç (Reus)

avinguda_comerc2.jpg

avinguda_comerc1.jpg

L’avinguda del Comerç de Reus és un carrer llarg i ampli, que circula entre dos alts i sòlids murs, que el separen de les vies del tren i l’estació per un costat i diferents finques per l’altre. L’Avinguda del Comerç és el paradís dels graffitaires locals. Es pot veure de tot: obres originals, avorrides còpies de graffitis made in NY vistos en revistes, free style… Aquí teniu un tastet que anirem ampliant.

Una peça que s’adapta molt bé a l’espai disponible –un lleig transformador elèctric, que fa cantonada amb el C/ Arbolí– respectant al màxim obertures i indicacions preexistents.

Comparteix:
Altacapa

2 Comentaris

  1. Tinc una bona col·lecció de grafits fotografiata de quinze anys enrere en aquest mateix indret que fóra interessant de comparar amb els actuals tant pel que fa a temes com pel que fa a tècniques.

  2. Doncs, vaja, és una bona idea… podem pensar en fer algun treballet junts sobre això!
    Una abraçada Biel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *