29
abr.

Avinguda del Comerç (Reus)

Escrit per : Altacapa Categoria: Graffitis l'any: 2008

avinguda_comerc2.jpg

avinguda_comerc1.jpg

L’avinguda del Comerç de Reus és un carrer llarg i ampli, que circula entre dos alts i sòlids murs, que el separen de les vies del tren i l’estació per un costat i diferents finques per l’altre. L’Avinguda del Comerç és el paradís dels graffitaires locals. Es pot veure de tot: obres originals, avorrides còpies de graffitis made in NY vistos en revistes, free style… Aquí teniu un tastet que anirem ampliant.

Una peça que s’adapta molt bé a l’espai disponible –un lleig transformador elèctric, que fa cantonada amb el C/ Arbolí– respectant al màxim obertures i indicacions preexistents.

Like this:
Share this:

2 Comentaris per "Avinguda del Comerç (Reus)"

1 | Biel Ferrer

maig 3rd, 2008 at 15:58

Avatar

Tinc una bona col·lecció de grafits fotografiata de quinze anys enrere en aquest mateix indret que fóra interessant de comparar amb els actuals tant pel que fa a temes com pel que fa a tècniques.

2 | altacapa

maig 4th, 2008 at 18:04

Avatar

Doncs, vaja, és una bona idea… podem pensar en fer algun treballet junts sobre això!
Una abraçada Biel.

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]