Ella Littwitz i Klaas Vanhee | Galeria silvestre

ella littwitz galeria silvestre tarragona maig 2016

Ella Littwitz i Klaas Vanhee exposen el seus treballs aquests dies a la Galeria Silvestre de Tarragona. Obres extraordinàriament poètiques, sense concessions i basades en conceptes clars i contundents. Littwitz va recollir les pilotes perdudes pels alumnes d’una escola situada en la línia de separació entre Palestina i Jerusalem. Les pilotes sortien del pati del recinte escolar i queien just en l’espai minat que separa de forma artificial dos espais idèntics. Les pilotes, lligades les unes amb les altres, formen una mena de pell, una cuirassa, una closca fràgil i evocadora.

[Galeria Silvestre | Calle Real 60-62 |Tarragona |977 591 836 |(+34) 600 696 894][Del 9 d’abril de 2016 a l’1 de juny de 2016]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *