Artiga 29

portada artiga 29

ARTIGA 29 sortirà dimarts 18 d’octubre de 2016

Es distribueix gratuïtament junt amb el diari EL PUNT- AVUI a la demarcació de Tarragona

CONTINGUTS

TEMA DE DEBAT:  La fotografia contemporània. FOTOGRAFIA: Fotografies domèstiques i el valor de les memòries personals com a patrimoni col·lectiu. FESTIVAL SCAN: «Talent Latent»; Full Contact; «Scan Photobooks»; Scanoff; «Plural femení»; Noves analogies. CREACIÓ: Alfred Porres Pla. DESTACATS: Irene González; Carmen Peralta; Jordi Abelló; Camil·la Pérez; Jaume Rocamora; Marie-France Veyrat; Escola d’Art i Disseny de Reus. Premi FAD 2016; Carles Pujol; Projectes art contemporani Galeria Sicart; XX Biennal d’art contemporani captal; Francesc Vidal; Josep Maria Ribas i Prous. ACCIONS I EXPOSICIONS: Eufònic; Àlvar Calvet; Marcel Pey; Josefa Tolrà; Jordi Colomer. MIRADA EXTERIOR: Mona Hatoum a la Tate Modern de Londres; «Nothing But Blue Skies» a Les Rencontres de la photographie d’Arles. INICIATIVA: El Convent de les arts d’Alcover.

COL·LABORADORS: Esther Canals, Patrícia Carles, Cèlia del Diego, Màrius Domingo, Aida Marín, Francesc Perramon, Jordi Ribas, Assumpta Rosés, Antonio Salcedo i Jon Uriarte.

A partir de la setmana següent es podrà trobar als PUNTS DE DISTRIBUCIÓ:

Tarragona: Museu d’Art Modern, Antiga Audiència, Tinglado 1 Port de Tarragona, CaixaForum Tarragona, Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, CRAI del Campus Catalunya de la URV, Serveis Territorials de Cultura Generalitat.
Reus: Galeria Anquin’s, Galeria Antoni Pinyol, Centre de Lectura, Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus.
Amposta: Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre, Escola d’Art ESARDI. Tortosa: Escola d’Art i Disseny de Tortosa.
Valls: Museu de Valls – El Vendrell: Galeria Camila Pérez – Cambrils: Centre Cultural Municipal – Barcelona: Arts Santa Mònica Centre de la Creativitat.

També podreu descarregar-vos la versió digital a www.artiga.cat
Seguiu-nos a www.facebook.com/artiga.tarragona

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *