13
nov.

Codonyat, anec

Escrit per : Altacapa Categoria: Gastronomia l'any: 2016

codonat 1

 

codonyac 2

Ens encanta la cuina! Hem preparat els codonys que ens van regalar per Tots Sants (per cortesia de Leila i F). Amb la recepta que ens van donar. Tallats a trossos, que hem bullit 25 minuts. Després hem pesat la polpa (700 grams) i hem afegit 400 grams de sucre. És a dir, uns 600 grams de sucre per cada 1000 grams de polpa, tot i que ens havien dit que es pot posar fins uns 800 g per cada kg de polpa.

codonyac 3

Uns 45 minuts remenant tota la barreja a foc lent.

codonyac 4

Deixar refredar i omplir uns quants pots.

codonyac 5

I per dinar hem preparat ànec amb reducció de taronja amb patates al forn.

anec

Postres de temporada: magranes i caquis.

magrana

caquis

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Codonyat, anec"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]