Angelika Schrobsdorff | Tu no ets una mare com les altres

tu no ets una mare com les altres

L’escriptora alemanya Angelika Schrobsdorff ens explica en Tu no ets una mare com les altres (Ed. La Campana, 2016, 606 pàgines) la història de l’Else, la seva mare, una jueva de classe alta que va viure a Berlín els anys vint i trenta. Una dona poc convencional que va navegar per una època amb moltes contradiccions i una tràgica guerra que va esborrar un món. Una biografia novel·lada que recull fets reals, del dia a dia, d’alemanys de soca rel que van ser desposseïts de tot, fins i tot de la seva dignitat, simplement per ser jueus. 500 000 llibres venuts a Alemanya, premi dels llibreters de Madrid al millor llibre de l’any i precedit de bones crítiques.

No hi ha res com passar la tarda llegint un bon llibre, mirant una pel·lícula de pirates, i prenent cafè, mentre veus com a poc a poc es fa de nit.

sant esteve 2016

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *