Japó 6: ens embarquem cap a Miyajima

rusc.JPG

A l’illa sagrada de Itsukushima hi ha Miyajima, i el famós santuari sintoista del segle XII, l’entrada del qual està delimitada per una Torii vermella, mentre el santuari s’aixeca sobre pilastres a la costa ja que la muntanya es considera sagrada i no es pot trepitjar. Es diu que és un dels 3 paisatges més importants del Japó. Hem passat el matí en una petita platja, al nord de l’illa, en un racó pot conegut on els modernukis han instal·lat (amb el patrocini d’Smirnoff) una carpa i punxen música jamaicana i funki. Una llarga filera de petits altaveus Hitachi reproduïa el so a la perfecció. Una meravella.

Això sí, al vespre hem visitat el santuari.
rusc.JPG

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *