05
juny

Artiga 31

Escrit per : Altacapa Categoria: Crítica d'art|Revistes l'any: 2017

El número 31 de la revista ARTIGA sortirà dimarts 6 de juny de 2017

Es distribueix gratuïtament junt amb el diari EL PUNT- AVUI a la demarcació de Tarragona.

CONTINGUTS
 
PORTADA «FOOTSTEPS» de Tom Carr. TEMA DE DEBAT: Centre d’Art de Tarragona. Una fotografia en blanc i negre; CA2M. Centro de Arte Dos de Mayo. Madrid; AFTERMAT. El refugi. Alba Sotorra. CREACIÓ: Aureli Ruiz. DESTACATS: Mireia Cifuentes; Pere Salabert; Joan Patton; Michael Kirkegaard; Joan Curieses, escultor; Enrique Asensi; Mercé Módol i Felícia Fuster; Obra Social Son Goku, Anna Solé; Alvar Calvet; Micaela’s silver wedding; EADT Reus a Temps de Flors. EXPOSICIONS: Perspectives. interferències i transvassaments en el paisatge; Josep Salmeron; Gabriela Bettini; Béatrice Bizot/Lluch Queralt. MIRADA EXTERIOR: Torí, capital de l’art contemporani a Europa?; Alguns apunts a tenir en compte de la regió cultural més densa d’Europa. La Renània;  INICIATIVA: Les pràctiques artístiques i el seu poder revolucionari; Càpsula del temps: Artiga, 10 anys, 30 números.
 
COL·LABORADORS
 
David Santaeulària, Luis Francisco Pérez, Antonio Salcedo, Màrius Domingo, Assumpta Rosés, Jordi Ribas, Uta Reindl, Manel Margalef i Patrícia Carles.
 
Properament es podrà trobar als PUNTS DE DISTRIBUCIÓ:
 
Tarragona: Museu d’Art Modern, Antiga Audiència, Tinglado 1 Port de Tarragona, Escola d’Art i Disseny, CRAI del Campus Catalunya de la URV, Serveis Territorials de Cultura Generalitat.
Reus: Galeria Anquin’s, Galeria Antoni Pinyol, Centre de Lectura, Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Reus.
Amposta: Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre. Tortosa: Escola d’Art i Disseny de Tortosa.
Valls: Museu de Valls – El Vendrell: Galeria Camila Pérez – Cambrils: Centre Cultural Municipal – Barcelona: Arts Santa Mònica – Lleida: Centre d’Art la Panera.
 
 
Podeu descarregar-vos la versió digital a www.artiga.cat
 

 

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Artiga 31"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]