11
set.

Fira de teatre al carrer | Tàrrega | La diada

Escrit per : Altacapa Categoria: Artistes i creadors|Cinema/teatre l'any: 2017

Cap de setmana a Tàrrega, Festival de teatre al carrer. Espectacles per a tothom. Fantàstics els de Cía Elías Aguirre, amb Shy Blue, fent fàcil el que és difícil. I grans racons on trobar gent fantàstica amb bones idees com ara Maletitiritera.

[aquí van els crèdits Shy Blue: Direcció i coreografia: Elías Aguirre Intèrprets: Chey Jurado, Lautaro Reyes i Elías Aguirre Música: Womoh i Asaf Yaniv Il·luminació: Sergio G. Dominguez Producció executiva: Mayda Alvarez. SNEO Mestizaje Projects]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Fira de teatre al carrer | Tàrrega | La diada"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]