Artiga 32

L’ARTIGA 32 sortirà dilluns 6 de novembre, encartada en El Punt Avui. Amb els següents continguts:

PORTADA: Lídia Porcar.
DEBAT: Com pensem l’art en una República catalana?
CREACIÓ: Projecte Parelles Artístiques, amb Àlvar Calvet. 
EXPOSICIONS: 25 anys del premi Telax, Galeria Antoni Pinyol; Núria Rion, darrers treballs; Eufònic 2017, Terres de l’Ebre; Intervencions efímeres a Cel Obert, Tortosa; Biennal d’Art de la Diputació de Tarragona; Sebastião Salgado a CaixaForum Tarragona;
DESTACATS: Antoni Pedrola; Fira SWAB Barcelona; Evelí Adam al Port de Tarragona; Fons Cultural Reddis al Museu de Reus; Unai Reglero, Estació Creactiva Tarragona; Reus Urban Art; Parlem Contemporani? Convent de les Arts d’Alcover; Blanca Haddad, La Grey, Tarragona; Raquel Riba Rossy, Capella Sant Roc, Valls; David Mocha, Galeria Forvm; Aureli Ruiz, Torre Vella de Salou.
MIRADA EXTERIOR: Documenta de Kassel; Skulpture Projecte Münster.
INICIATIVA: L’Artista va a l’escola.

COL·LABORADORS: Patrícia Carles, Cèlia del Diego, Ana DMatos, Màrius Domingo, Javier Hontoria, Alexandra Laudo, Joan M. Minguet Batllori, Assumpta Rosés, Antonio Salcedo, Tahis Salvat i Eloïsa Valero.

Properament es podrà trobar als PUNTS DE DISTRIBUCIÓ:
Tarragona: Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona, Antiga Audiència, Tinglado 1 del Port de Tarragona, Escola d’Art i Disseny, CRAI del Campus Catalunya de la URV, Serveis Territorials de Cultura Generalitat – Reus: Galeria Anquin’s, Galeria Antoni Pinyol, Centre de Lectura, Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Reus – Amposta: Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre. Tortosa: Escola d’Art i Disseny de Tortosa – Lleida: Centre d’Art La Panera – Valls: Museu de Valls – El Vendrell: Galeria Camila Pérez – Cambrils: Centre Cultural Municipal – Barcelona: Arts Santa Mònica.
Podreu descarregar-vos la versió digital a www.artiga.cat

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *