03
des.

Vil·la Romana dels Munts | Altafulla

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Pobles i ciutats|Turisme de proximitat l'any: 2017

Caius Valerius Avitus i la seva esposa Faustina, gent adinerada de Tarragona (Tàrraco), tenien una residència a Altafulla, a els Munts. Això era cap al segle I cd. Un lloc on trobar els amics, relaxar-se, gaudir de la natura, passejar, banyar-se en el mar. El valor del paisatge fa dos mil anys. Els Munts —Altafulla— ha canviat molt, però el mar continua igual. Turisme Km 0.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Vil·la Romana dels Munts | Altafulla"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]