12
abr.

Bigas Luna | Tinglado 1 port tgn

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Cinema/teatre|Exposicions l'any: 2018

El polifacètic director de cinema Bigas Luna dedicava molt de temps i energies a la creació artística. Moltes vegades sobrepassava els límits del cinema, amb fotografies, instal·lacions o collages. Peces molt suggerents que ens mostren un home preocupat per la natura, amb dubtes, amb interessos diversos, amb camins que es bifurcaven i que a vegades portaven a solucions imaginatives, sensuals, hipnòtiques, agosarades o simplement solucions que li venia de gust experimentar. Un gran descobriment.

[][25 de gener al 15 d’abril de 2018][Tinglado 1 | port de Tarragona][comissària: Raquel Medina]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Bigas Luna | Tinglado 1 port tgn"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]