02
ag.

Brigitte Bauer | Amb la mar al davant

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions|Fotografia l'any: 2018

 

La fotògrafa Brigitte Bauer explora amb mirada nostàlgica les relacions que s’estableixen amb el paisatge, ciutats construïes per capes que superposen moments diferents, estrats mil·lenaris al costat d’edificacions molt recents, que comparteixen espai amb persones anònimes que també s’han construït amb vivències dispars que van sumant, modificant, erosionant, apedaçant, formant un tot nou cada dia.

[Fundacio Forum per la Fotografia][https://www.facebook.com/FundacioForvmPerLaFotografia][C/ d’en Granada, 11 43003 Tarragona][comissâria Chantal Grande][15 de juny al 30 de setembre 2018]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Brigitte Bauer | Amb la mar al davant"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]