23
oct.

Scan 2018

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Exposicions|Fotografia l'any: 2018

Fa uns dies va obrir portes el Festival Internacional de Fotografia Scan, que programa activitats al voltant del mitjà fotogràfic fins al 9 de desembre. Amb un entusiasme desbordant per part dels seus organitzadors, entre els quals hi ha l’incansable Josep Rigol, l’Scan ens acosta a algunes de les noves tendències en fotografia i a una exploració de les aportacions del mitjà en els darrers anys, amb exposicions com Talent Latent o la trobada Full Contact, i la suma d’altres iniciatives com la mostra a la galeria La Gray, la que es fa al MAMT,  o les que es fan a Reus o a Valls.

Sema D’Acosta, en el text que obre el catàleg de Talent Latent, ens diu “La fotografia, igual que la religió, les nacions o els diners, és una ficció col·lectiva. La seva existència és una qüestió de fe i credibilitat, un acord entre persones que accepten conviure en societat confiant en el sistema i establint unes regles tàcites, que se sobreentenen en els afers quotidians”, tota una declaració de principis que ens convida a acostar-nos a les exposicions que integren el Festival.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Scan 2018"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]