27
des.

Pintura flamenca i holandesa | CaixaForum tgn

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions l'any: 2018

No sé si són primeres, segones o terceres espases, però l’exposició Pintura Flamenca i Holandesa del Museu de Ginebra que es pot veure al Caixa Fòrum de Tarragona (Carrer Colom, 2) fins al 27 de gener, mereix una visita reposada. Una passejada per l’art dels Països Baixos al llarg dels segles XVI i XVII, i per tant dels seus interessos, mecenes, col·leccionistes, i també una forma de vida que va introduir nous costums que arribaven dels intercanvis comercials dels prosperes ports d’Anvers i  i Amsterdam.

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Pintura flamenca i holandesa | CaixaForum tgn"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]