Ni una cosa ni l’altra, tot el contrari

Titular del diari El mundo del passat dilluns 26 d’agost: “Feijóo avala la propuesta de España Suma para acabar con la inestabilidad”. El mateix dia, i també en portada, el diari El pais publica el següent titular: “Feijóo se desmarca de España Suma y descarta la idea para Galicia”. Diria que “avalar una proposta” i “desmarcar-se d’una proposta” son antònims, és a dir: a prop/lluny, dins/fora, entrar/sortir… per aplicar una lògica tipus Sesam Street (Barrio Sesamo de tota la vida). Vaig llegir la lletra petita dels dos articles per comprovar que cada diari havia titulat la notícia a partir del que havia transcrit de les declaracions del Sr. Feijóo. Com si els respectius periodistes haguèssin escoltat coses ben diferents. No sé, em vaig quedar molt extranyat. Després, mentre enllestia l’esmorzar, em vaig aturar en l’horoscop: fes cas del que et diguin. I ara que faig?

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *