Londres/5 (Graduate Art & Design)(Bonus Track)

london_21

Vam coincidir amb l’exhibició que els alumnes d’art de l’Oxford Brookes University feien dels seus treballs a la galeria F Block T1. Un grup de 31 artistes que han aprofitat bé el temps a la universitat, on segurament els hauran fet visitar galeries d’art i fires del ram, perquè vaja, tot era bastant previsible. El BB es va interessar en alguns artistes, i jo he seleccionat de la seva tria els tres que em van agradar més. Segurament en una visita posterior –que no es va produir– hauria afegit a la tria alguns noms més…

A la imatge de dalt hi ha la Lauren 0’Day, qui donava tombs una i altra vegada al voltant d’un espai delimitat per munts de guix, de tant en tant s’aturava i escrivia unes ratlles en una pissarra amb un dels guixos del terra.

El treball de Jessica Hoad era un nino de goma que es podia inflar manxant amb una petita manxa. Però per molt que manxessis no aconsegueixes ficar aire dins del nino.

london_22

Els dibuixos de Samantha Mitchell són pura imaginació. Amb pocs mitjans –llapisos de colors, segells de goma, tinta– aconsegueix petites peces diferents però amb un abstracte comú.

london_23

london_24

[Jessica Hoad. Interactive sculpture. Rubberized polyester, glue, foot pump. 157 x 55 cm.]

Comparteix:
Altacapa