Territoris creatius

territoriscreatius

El mes passat es va posar en marxa el projecte Territoris Creatius (encara en fase beta, com qui diu), que ha estat una aposta de l’Adam Manyé (director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona) per tal de donar visibilitat als creadors del Camp de Tarragona. La idea és bona, per no dir que molt bona, esperem que vagi creixent amb bon peu.

Per ara he anat fullejant l’arxiu disponible, a un bon nombre d’artistes els conec personalment, alguns fins i tot són bons amics, d’altres havia sentit parlar i ara puc veure la seva trajectòria. Un plaer llegir l’apartat “definició de la tasca creativa”, on cada creador explica com entén la seva feina.

“Objectius: tenir un coneixement exhaustiu de la realitat creativa del territori, crear les eines necessàries per establir possibles xarxes i connexions entre creadors, establir una eina de treball útil per a gestors culturals per tal de desenvolupar programacions a les seves localitats i construir un canal de difusió de la tasca creativa que es realitza, per oferir, doncs, informació detallada a la ciutadania.” [més aquí]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *