Escandinàvia/3 (vagarejant per Oslo)

oslo3_1

Madona, que actua aquesta nit a Oslo, s’hostatja al Gran Hotel. Un lloc on els grums porten uniformes vermells de tinent coronel amb dues tires de botons de llautó lluent. Molta gent s’estava a la porta, esperant que aparegués la cantant, però vaja, nosaltres no l’hem arribat a veure. A partir d’aquí ja hem anat sense rumb per la ciutat, fent més o menys el que fan els turistes, visitar alguns museus com ara el dels Premis Nobel de la Pau,o l’Astrup Fearnley Museet For Moderne Kunst (en un edifici  fantàstic) on hi ha un exhibició d’art indi contemporani, amb la tira de vídeos i instal·lacions.

oslo3_3

Anar simplement pel carrer fent algunes compres.

oslo3_2

Donar una ullada a les col·leccions del Museu d’Art Contemporani (en un edifici bastant decrèpit),

oslo3_4

o pujar al castell d’Akershus per veure el mar.

oslo3_5

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *