Swab

swab-imatge-fira.JPG

Una passejada per Swab, la fira d’art contemporani de Barcelona que celebra la seva primera edició a les Drassanes. Una quarantena de galeries que portaven dibuix i pintura, la majoria estrangeres, amb bon nivell (però amb obres molt poc combatives, excepte algunes fotografies de la guerra d’Irak, i un parell de graffitis) i preus molt raonables (moltes peces al voltant dels 1500 €, però també de 300) per autors joves en general poc coneguts a casa nostra, però que ja compten amb exposicions individuals, premis i com a mínim una galeria important darrere seu. Es pot visitar la fira en un parell d’hores, i en tres (el temps que vaig passar jo) pots comentar la jugada amb els responsables de les galeries que t’han impactat més, et conviden a la zona VIP on pots prendre un cafè, i pots parlar d’art amb gent que té les idees molt clares. En aquests casos l’anglès es fa imprescindible. Ara caldrà veure quin ha estat el nivell de vendes, que no oblidem que es del que es tracta en una fira, i com evoluciona en properes edicions.

 

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *