Primavera de titelles a Tarragona

titelles

Els de Transit’Art, associació d’artistes de la part alta (bloc, facebook), ha organitzat aquest cap de setmana a Tarragona la 1era mostra de titelles i teatre infantil. És d’agrair que algú es preocupi d’organitzar activitats per a la canalla, i també per als grans als que ens agraden les coses dels petits. Hem vist “Una petita història de jazz” de la Cia Titelles i Música, i “Retales. Malabares” de la Cia Peter Nebreda.

L’obra de la Cia Peter Nebreda (interpretada per Pedro Izquierdo amb direcció de Dora Fuertes), englobada en el teatre gestual, m’ha semblat una de les peces més interessants que he vist darrerament, això sí: el lloc no era el més adequat. Una obra planificada al mil·límetre, on la música acompanya a l’actor deixant espai per al moviment, l’acrobàcia i la insinuació, que vol dir permetre que l’espectador completi el  que està passant davant seu, amb una certa dosi de complicitat.

primavera-titelles

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *