28
oct.

Itworld Edu

Escrit per : Altacapa Categoria: Educació|Internet/noves tecnologies|Llibres l'any: 2010

itworld

Participant en l’Itworld Edu que aquests dies té lloc a Barcelona, a ESADE. Punt de trobada per empreses de noves tecnologies i els serveis educatius, un lloc on un geek com jo està com a peix a l’aigua.

Projectes interessants, com ara el cercador de recursos Tiching que presentaven els seus fundadors, Tomás Casals i Nam Nguye. Un plaer parlar amb ells.

tiching

Aquests dies estic llegint el llibre de Jeff Jarvis Y Google, ¿Cómo lo haría? (Ed. Gestión,  2010. 19 €). Primer que tot: està molt ben escrit. Jarvis (bloc), periodista i professor de la universitat de Nova York, és un crack, estigueu o no d’acord amb el que diu. El millor del llibre és la part en què exporta els “mètodes de treball” de Google a altres activitats, com la fabricació de cotxes o la producció de begudes carbòniques, passant per un banc, un diari o una empresa de transport. La conclusió de Jeff Jarvis és “facis el que facis Google ho farà millor… i a sobre gratis”. Amb alguns consells per als que comencen, que es poden extreure de la filosofia googleliana: “agafa camins alternatius, acumula usuaris no diners, dedicat al que saps fer millor i agafa la resta dels altres, si una cosa no funciona no cal demanar disculpes: l’etiqueta beta vol dir que esta en procés de creació i millora, etc” Un llibre per tenir a mà.

Like this:
Share this:

1 Comentari per "Itworld Edu"

1 | altacapa » Blog Archive » Tiching, versió beta

novembre 2nd, 2011 at 22:56

Avatar

[…] un any, en l’ITworld, vaig conèixer a Tomás Casals i Nam Nguye, creadors de Tiching, ara treuen la versió beta. Aquests dies està en obert online… val la […]

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]