Itworld Edu

itworld

Participant en l’Itworld Edu que aquests dies té lloc a Barcelona, a ESADE. Punt de trobada per empreses de noves tecnologies i els serveis educatius, un lloc on un geek com jo està com a peix a l’aigua.

Projectes interessants, com ara el cercador de recursos Tiching que presentaven els seus fundadors, Tomás Casals i Nam Nguye. Un plaer parlar amb ells.

tiching

Aquests dies estic llegint el llibre de Jeff Jarvis Y Google, ¿Cómo lo haría? (Ed. Gestión,  2010. 19 €). Primer que tot: està molt ben escrit. Jarvis (bloc), periodista i professor de la universitat de Nova York, és un crack, estigueu o no d’acord amb el que diu. El millor del llibre és la part en què exporta els “mètodes de treball” de Google a altres activitats, com la fabricació de cotxes o la producció de begudes carbòniques, passant per un banc, un diari o una empresa de transport. La conclusió de Jeff Jarvis és “facis el que facis Google ho farà millor… i a sobre gratis”. Amb alguns consells per als que comencen, que es poden extreure de la filosofia googleliana: “agafa camins alternatius, acumula usuaris no diners, dedicat al que saps fer millor i agafa la resta dels altres, si una cosa no funciona no cal demanar disculpes: l’etiqueta beta vol dir que esta en procés de creació i millora, etc” Un llibre per tenir a mà.

Comparteix:
Altacapa

1 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *