Marcus Coates


.
Marcus Coates és un artista anglès que treballa amb videoinstal·lacions i performances, investigant sempre la relació que “els humans” establim amb “els animals”. En la instal·lació Dawn Chorus, que es pot veure a la Fundació Miró de Barcelona [fins el 5 de desembre de 2010, a l’Espai 13], Coates explora la frontera que hi ha entre persones i ocells, fent que alguns cantants professionals aprenguessin el cant de diferents ocells gravats per l’expert Geoff Simple en els boscos de Northumberland. Els cantants van reproduir individualment el cants dels ocells, la cinta es va accelerar fins adequar-la a l’original, moment en què els cossos humans executen moviments propers als ocells.

Una metàfora de la societat britànica i del món actual.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *