PAM (Programa d’Art Multimèdia) 2011

pam11_2

Darreres activitats del PAM11

Internet 2 tanca les activitats del PAM 2011:

Un taller amb piano i botànica midi per a nens i nenes, us convida a experimentar amb la música. Aquest taller, creat originàriament per a nens i adaptat també per a adults està basat en els espectacles d’Internet2, i consta de diverses activitats: Amb un piano midi de 4 metres de llarg i un micròfon, experimentaran les possibilitats de creació musical més contemporànies. En aquest taller els nens aprenen a compartir un espai sonor i creen una peça musical única en cada ocasió. Els nens experimenten amb la tecnologia musical i se’ls planteja l’activitat com una experiència màgica on els elements tecnològics que componen les eines de treball passen a ser trucs de màgia per compondre música ballant, saltant i cantant.

L’activitat comença amb una primera part de “escalfament” on se’ls ofereix una demostració pràctica del funcionament del piano. Després pas a pas, van explorant les diferents possibilitats de creació musical utilitzant la dansa i el treball en equip. Aprenen a percebre la música com un camp molt més ampli on les tecles d’un piano no són simplement blanques i negres. L’activitat es completa amb pràctiques amb efectes de veu que ells mateixos accionen sobre el piano per crear peces sonores úniques. Els concerts d’Internet II, són imprevisibles i indescriptibles. [més info]

[PAM][Taller i concert d’Internet2 a Cal Massó, Reus][17 de desembre 2011][taller a les 17h i concert a les 20h]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *