22
des.

Veronica Risalde

Escrit per : Altacapa Categoria: Fotografia l'any: 2011

veronica-risalde

Avui hem descobert el treball de Verónica Risalde, que exposa aquests dies les seves fotografies al II Oppening Contemporary Art (a l’espai del c/ merceria, 4 de Tarragona).  Per ara és una absoluta desconeguda, excepte en alguns circuits minoritaris, però crec que la poètica de la solitud que pràctica aviat farà forat.

escapar-a-media-noche

[aquí una bona selecció del seu treball]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Veronica Risalde"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]