18
maig

Cap de setmana: nit dels museus, Trapezi i tarda de jazz

Escrit per : Altacapa Categoria: Galeries d'art/museus|Música l'any: 2012

international_museum_day_catalan

1. El dissabte se celebra la nit dels museus: 3.000 museus de 40 països obriran les portes de franc fins a la una de la matinada. A Tarragona 8 museus i centres d’art s’han sumat a la proposta amb un munt d’activitats [més info].

cartell_trapezi_2012

2. A Reus va començar ahir la XVI edició del Trapezi amb actes tot el cap de setmana. Bons preus, amb moltes activitats gratuïtes, mireu i remeneu la programació del Trapezi, segur que trobeu alguna cosa que us agrada.

auditorisen-en-jazz-2012

3. Per la tarda del diumenge 19 tenim la segona sessió del cicle Auditoris en Jazz, a l’auditori de Caixa Tarragona (C/ Pere Martell, 3 de tgn). L’Albert Sanz acompanyat d’uns músics de luxe, Al Foster i Javier Colina, interpreten ritmes i melodies amb absoluta llibertat [més info].

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Cap de setmana: nit dels museus, Trapezi i tarda de jazz"

Comentaris

Arxius

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]