Estiu 2012 (Bonus Track 3: Berlín, galeries d’art)

berlin-2012_001

A banda de fer llargues migdiades i veure les olimpíades per la TV hem tingut temps de fer algunes incursions per les expos que hi ha aquests dies a Berlín. Aquí teniu una petita selecció del que podeu veure.

berlin-2012_01

Una certa decepció produeix la mostra “Arts Electrònica” en el Volkswagen Konzern Fòrum, una de les peces més espectaculars és aquest llarg passadís que han dissenyat Rejane Cantoni i Leonardo Crescenti (la imatge de dalt). Interessant també el treball de Ryota Kuwakuto amb ombres projectades sobre la paret.

berlin-2012_02

Gabriel Orozco fa un desplegament, com si fos un gran catàleg natural, d’objectes trobats. Una de les millors mostres que hem vist. Al Deutsche Guggenheim fins a finals d’octubre.

berlin-2012_03

En la Neue Natinalgalerie hi ha l’espectacular treball de Paul McCarthy. Porta per títol “The Box”, i com podeu veure a la imatge es tracta d’una caixa on McCarthy dóna un punt de vista força especial al que veiem…

berlin-2012_04

Amb “Kubus oder Kuppel” podem veure en el “Institut für Auslandsbeziehungen” nous models de construcció de mesquites a reu del món. Ofereix una visió molt moderna –fins i tot postmoderna, si m’ho permeteu– de la cultura àrab. Recomanable després de la polèmica sobre la construcció de mesquites que tenim darrerament per casa nostra –i també a Suïssa–.

berlin-2012_05

A la Galerie Feldbuschwiesner (linienstr. 155), hi ha exposat el treball de Att Poomtangon, qui ha retallat fragments de caixes d’embalatge de tot el món i els posat junts. El resultat és aquesta mostra titulada “The devil is in t’he detall”

berlin-2012_06

Patricia Waller ens Porta els seus “Broken Heroes”, una de les mostres més recomanades en la premsa de Berlín. Ho teniu en la Deschler Galerie a Auguststrasse.

Comparteix:
Altacapa