14
set.

Lidia Porcar, retalls

Escrit per : Altacapa Categoria: Artistes i creadors l'any: 2012

lidia-porcar

L’artista Lídia Porcar —en la imatge, al costat de Jordi París, director del Museu de Valls— enfoca el seu treball actual cap a la contenció i la diversitat conceptual. Lídia, que viu i treballa entre Barcelona i Montblanc, presenta aquesta setmana la instal·lació Retalls, una selecció del treball realitzat en un espai petit a partir de coses petites. Un plaer —com sempre— parlar amb ella.

Segons la pròpia artista: “[…] sèrie d’obres lentament construïdes en els darrers 10 mesos, constitueix un ampli conjunt de collages i assemblatges de petit format que narren de manera irònica i formalment experimental l’enfonsament d’un estil de vida basat en el consum compulsiu. El treball redimeix tota mena de restes i residus que troben una nova existència, fràgil, provisional, humil i efímera en composicions de sentit fugisser i d’una forta ressonància sentimental que interpel·la la nostra memòria de consumidors banals”.

[Estudi del Carrer Merceria, 4 1er. Tarragona|Setembre de 2012]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Lidia Porcar, retalls"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]