Lidia Porcar, retalls

lidia-porcar

L’artista Lídia Porcar —en la imatge, al costat de Jordi París, director del Museu de Valls— enfoca el seu treball actual cap a la contenció i la diversitat conceptual. Lídia, que viu i treballa entre Barcelona i Montblanc, presenta aquesta setmana la instal·lació Retalls, una selecció del treball realitzat en un espai petit a partir de coses petites. Un plaer —com sempre— parlar amb ella.

Segons la pròpia artista: “[…] sèrie d’obres lentament construïdes en els darrers 10 mesos, constitueix un ampli conjunt de collages i assemblatges de petit format que narren de manera irònica i formalment experimental l’enfonsament d’un estil de vida basat en el consum compulsiu. El treball redimeix tota mena de restes i residus que troben una nova existència, fràgil, provisional, humil i efímera en composicions de sentit fugisser i d’una forta ressonància sentimental que interpel·la la nostra memòria de consumidors banals”.

[Estudi del Carrer Merceria, 4 1er. Tarragona|Setembre de 2012]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *