Sèries

the-newsroom

Les tres sèries que faran forat aquesta temporada a la sala d’estar d’Altacapa sembla que seran The News Room, Revolution i la segona temporada de Homeland.

Revolution arribava amb la signatura de J.J. Abrams, el creador de Fringe i Lost, per citar les seves creacions més rodones . I la pel·lícula Super 8, una meravella per passar el dissabte a la tarda estirat al sofà. De Revolution el millor amb diferència és el trailer, després la trama s’embolica massa i l’estètica Mad Max no acaba de funcionar del tot…

Els actors de Homeland són uns cracks. Claire Danes és Carrie Mathison, una oficial d’operacions de la CIA assignada al Centre de Contraterrorisme. Damian Lewis és Nicholas Brody, un sergent dels Marins d’EE. UU. qui va ser rescatat per la Delta Force després d’haver estat en mans d’Al-Qaeda com un pressoner de guerra durant vuit anys. Del millor que es pot veure aquests dies.

The Newsroom és obra de Aaron Sorkin, ja sabeu, el creador de The West Wing una de les sèries que més m’agraden. Resulta que és una sèrie sorprenentment bona: una meravella. Els diàlegs són directes i naturals, amb una fluïdesa al·lucinant. Tocs d’humor i drama, rapidesa en l’acció, connexió amb la realitat política i social del moment. En fi: absolutament recomanable.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *