Amb Josep A. Baixeras, sota la pluja

josep-a-baixeras-obra-completa-volum-1

El primer volum de l’obra completa de Josep A. Baixeras (Narrativa breu) el va publicar l’editorial Cossetània al desembre de 2010, crec que des d’aquell any l’he tingut a la taula (per cortesia de La gent del Llamp), entre tant ha sortit el el segon volum de l’obra completa (Novel·les). Aprofitant que avui teniem ciclogènesi explosiva i no convenia sortir de la batcova he passat la tarda llegint aquest primer volum de l’obra completa de Baixeras.  El llibre és llegeix molt bé, especialment recomanable és el conte Perquè no amb un toc Bioy Casares d’una gran modernitat. El llibre és fantàstic, amb un ús deliciós de pronoms com ara llur i hom, (Fins diria que un hom mateix és tal vegada l’únic lector legítim d’un hom mateix).

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *