Salvador Espriu, una proposta a Calafell

cancons-de-la-roda-del-temps

L’amiga Camil·la Pérez m’envia aquest proposta, que pinta força bé:

“El proper dijous 14 de febrer a les 19:30,  seguint la itinerància, s’innaugurarà l’exposició Cançons de la roda del temps, del Grup Polièdric, a la Sala Municipal d’Exposicions de Calafell. El col.lectiu està format per Joan Descals, pintura, Camil.la Pérez Salvà, ceràmica, Josep Sadurní, fusing, Nati Soler, poesia i Linus Urpí, fotografia.

S’han organitzat uns actes paral.lels a l’exposició per als dies 17 de febrer, visita guiada amb inscripció prèvia, cultura@calafell.org i el 22 del mateix mes, Taula rodona sobre la nostra interpretació de l’obra d’Espriu a la Biblioteca Ventura Gassol a les 18:30.

La mostra es podra visitar el mes d’abril a Vilafranca a la Capella de St. Joan i al desenbre al Museu de la vida rural de l’Espluga de Francolí.”

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *