21
oct.

Pilar Torres, per fi a casa

Escrit per : Altacapa Categoria: Exposicions l'any: 2013

pilar torre_expo la llotja de reus_octobre 2013

Pilar Torres exposa els seus treballs a la LLotja de Reus (fins a finals de mes). Amb Per fi a casa ens mostra, agrupades temàticament, les obres del seu estudi i com qui diu buida el rebost per ensenyar la seva trajectòria, que —amb alguns altibaixos— té molts punts forts: el treball amb el color, la pinzellada directa, i algunes obres molt interessants que mostren paisatges desolats i buits, amb cabanes de fusta o carrers solitaris. Crec que és una línia a seguir.

Gravadora meticulosa i reflexiva, en aquest camp l’artista, un cop superats alguns problemes tècnics, té molt a dir.

DSC_0325

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Pilar Torres, per fi a casa"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: Un plaer compartir amb tu taula, projectes i inquietuds, nodrir, al mateix temps, cos i esperit. Moltes gràcies, amic!
  • Michael Kirkegaard: Gracias Màrius Domingo per esmentar el meu treball al bloc.
  • Jaume: Hola Màrius, Sóc el Jaume Montané , l'actor que va fer de Tiberi. Ara buscava informació sobre el TARRACO VIVA d'enguany, i ja a punt de ta

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]