La Canonja 1969-2000

la canonja a traves del butlleti municipal de l'ajuntament de tarragona_octubre 2013

Jaume Gómez Travé ha fet un recull del que s’ha publicat al Butlletí Municipal de l’Ajuntament de Tarragona des de l’any 1969 fins el 2000. El resultat ha estat La Canonja a través del Butlletí Municipal de l’Ajuntament de Tarragona (1969-2000), que ha editat el Centre d’estudis canongins Ponç de Castellví. Podríem dir que és investigació bàsica (vaja, com quan els físics estudien els elèctrons), per tant no és un llibre que es pugui llegir de la primera a la darrera pàgina, això sí, val la pena fer una passejada per trobar els fets canongins que en cada moment es van considerar des de Tarragona com a més rellevants. També serveix per fer un bon repàs a la histèria recent d’aquests butlletins municipals en òptica tarragonina. Matèria prima per a futurs investigadors.

[els agraïments van aquí per al Francesc Roig que m’ha fet arribar puntualment aquest volum]

 

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *