Yamiliany

gravat-yamiliany.JPG

|Yamiliany (La Havana, Cuba, 1976)|Cumpleaños|Litografia, 2000|21 x 17 cm|P.E. signat|

El treball minuciós i exigent defineix les creacions de Yamiliany, i darrera d’aquestes obres descobrim un llenguatge molt personal que podem pouar en els seus treballs precedents centrats en el gravat, tècnica que domina amb mestria. La seva interpretació de la realitat ens porta a la immersió en un món habitat per éssers fantàstics, amb l’enfrontament entre l’exuberància de la selva (i la innocència de les seves criatures) i la vida urbana, gris i plana. La subtilesa i contenció amb què Yamiliany tracta el tema de la maternitat ens fa pensar en el lloc on s’ha de buscar aquest sentiment: en el gest d’una mà que, protectora, aparta un insecte que se’ns acosta de forma amenaçadora

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.