Corpus Delicti 1

corpus delicti 1

Després de la presentació del número zero arriba l’esperat número 1 de Corpus Delicti, el magazine que dirigeix Antonio Luque amb el suport de La Grey, espai de creació contemporània de Tarragona. Una revista amb vocació de petita peça d’art en la que s’han tingut molta cura de la tipografia i el paper emprat (paper químic autocopiador de 80 gr), amb la inclusió d’un poema objecte d’Àngel Pomerol en edició de 80 exemplars. Textos i imatges que no deixaran indiferent a ningú.

El tema triat com a tesi és el de l’apocalipsi (apocalipse plase, l’han titulat) amb textos entre els que brilla especialment el del propi director de la revista, que ens rellegeix el poema There will come soft rains (Vindran pluges suaus) de Sara Teasdale. En fi, molt bona feina.

‘There will come soft rains’

There will come soft rains and the smell of the ground,
And swallows circling with their shimmering sound;
And frogs in the pool singing at night,
And wild plum trees in tremulous white;
Robins will wear their feathery fire,
Whistling their whims on a low fence-wire;
And not one will know of the war, not one
Will care at last when it is done.
Not one would mind, neither bird nor tree,
If mankind perished utterly;
And Spring herself when she woke at dawn
Would scarcely know that we were gone.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.