Japó 10: notícies des de Tòquio

rusc.JPG

L’apartament on ens estem a Tòquio (14 milions d’habitants) té connexió a internet per via telefònica, amb alguna incompatibilitat amb el meu portàtil. Mentre es resol, faig un cafè al Wizard –free internet wireless– on aprofito per donar una ullada al correu i a la premsa (com van les olimpiades?), i actualitzar el bloc.
No puc dir masses coses d’aquesta ciutat perquè em caldrà temps per anar processant. La tarda que vam arribar i ens vam instal·lar ens vam dedicar a explorar el barri –a prop de l’estació central–, després vam estar al districte de negocis, on Sinuke ens va fer de guia i ens va explicar l’estructura administrativa de la ciutat, vam visitar el “saló de plens”, i ens va aclarir els dubtes que teníem. I molts dies simplement vagarejar pels carrers. El cas és que cada matí, com qui diu, anem decidint on anirem. Un dia vam anar al parc de la Disney i un altre d’excursió (aixecada a les 6 del matí!) al mont Fuji (3.600 m), vam pujar fins la cinquena “estació” que està a uns 2.500 metres. Tenim per aquí alguns amics als que hauríem de trucar…  però vaja el temps passa volant i passat demà ens traslladem (amb incontables maletes) cap a la ciutat de Nagoya. Seguirem informant!

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.